Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2010

Γκρρρρρρρ!!

Μια ταινία ήθελα να δω και 'γώ..ξινό μου βγήκε!!Βασικά η ταινία ήταν η αφορμή για να βγω από το σπίτι..αλλά όσο να ‘ναι σπάστηκα!! Έψαχνα τις αφίσες αλλά τίποτα και τότε υπέθεσα ότι και πάλι είμαι πολύ μπροστά(χαχαχα)… δεν την είχαν φέρει ακόμα!! 

Δεν πειράζει λέω θα κάνω μια βόλτα.. να περπατήσω και να χαζέψω την ησυχία του κέντρου της πόλης.. ποια ησυχία όμως!! έλα που σήμερα ήταν η τελετή έναρξης του καρναβαλιού!! όχι ρε πούστη λέω..μια φορά είπα και 'γω να περπατήσω έτσι για την πλάκα.. να κάνω βόλτες για να περάσει η ώρα.. χωρίς να βλέπεις απειλητικά κύματα κόσμου να έρχονται κατά πάνω σου… και τη έναρξη εεε.. χαμός!!δεν προλάβαμε να συνέλθουμε από την υπερπαραγωγή των Χριστουγέννων και πιάσαμε τα καρναβάλια!! Αυτά μας μάραναν...  

Ευτυχώς που είχα μαζί το mp3 γεμάτο με κάτι Britpop τραγουδάκια… έβαλα το Mis-shapes των Pulp τέρμα, πήρα ένα μπυρόνι στο χέρι, έκανα την βόλτα μου και ησύχασα!! Όχι που θα μου χαλάσετε το σαββατόβραδο… χαχαχα είσαστε γελασμένοι μικροαστοί!! God Save the Carnavalo!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου